Henter indhold...
AlderUP! koret

Kirke på vej, Danmark


UP! sårbar, stærk, sammen

UP! koret er startet udfra en drøm om at det må være noget godt, for dem, som kæmper med psykiske udfordringer.

Vi synger fordi det gør godt at synge. Alle er velkomne og det kræver ikke særlige forudsætninger at være med, andet end man kan li sang og musik. Vi holder til på Sankt Hans og har også indlagte patienter med i vores sangfællesskab. 

Vi skriver også egne sange og når vi optræder til koncerter, er det primært dem vi har dem. Det er sange om livet også når det er svært. Vi ønsker med vores koncerter at bryde taburiseringen omkring psykiske lidelser - og så er det bare også en mega fed oplevelse for os at holde koncerter sammen. Det giver energi og nyt mod. Og det giver os en større betydning at få lov til at bidrage. 

Vi er en del af "Kirke på vej" som er en forening under Folkekirken der laver fællesskaber udenfor kirkens vanlige rammer. Vi øver os i at lytte sammen og handle på det i fællesskab.

 

Korøvelse hver torsdag kl.13.30 -14.30

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Bare mød op en torsdag kl.13.30 i Kurhussalen, Kurhusvænge 1, 4000 Roskilde. (vi følger skolernes ferie, hvor der så ikke er kor de uger). 


Tilbuddet er til dig, som...

Som ser dig selv som psykisk sårbar og kan li at synge. Du behøver ikke at have erfaringer med sang - dem får vi sammen. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Roskilde Kommune administreres af Frivilligcenter Roskilde

Frivilligcenter Roskilde Roskilde Kommune
Top