Henter indhold...
AlderSct. Hans Have - en unik oase ved Roskilde fjord

Fonden Sct. Hans Have


Sct. Hans Have er en historisk, mangfoldig og rekreativ have, hvor havens inkluderende arbejdsfællesskab skaber noget væsentligt og værdsat, der giver anerkendelse og mental sundhed.

Vores køkken bager delikate blomsterpyntede kager. Gartneriet stiklingeformer figentræer og giver inspiration til regenerativ havedyrkning. Butikken er en lille oase af fine og finurlige produkter, der passer godt til have/plante-miljøet, mental og fysisk velvære, økologi og fairtrade. Til glæde for rigtig mange besøgende fra nær og fjern. 

Vi har mange forskellige tilbud i løbet af året. Se mere her

Bliv en del af Sct. Hans Have – som frivillig vil du komme til at arbejde sammen med en blandet skare af patienter, medarbejdere og andre frivillige i et skønt fællesskab.

I Sct. Hans Have er de mange frivillige helt uundværlige for at vi kan bevare og udvikle haven.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver i Sct. Hans Have, både i weekenden i café, gartneri og butik samt i hverdagen, hvor vi dyrker, høster og plejer haven. Som ny frivillig vil du altid blive lært op i opgaverne. Vi slutter altid dagene af med en fælles frokost kl. 12.

Som frivillig i Sct. Hans Have er du en del af det inkluderende arbejdsfællesskab, hvor du arbejder sammen med patienter, ansatte og andre frivillige. Et helt særligt fællesskab, hvor alle oplever, at være en del af noget væsentligt. Man bliver set og anerkendt.

Behovet for frivillige i haven varierer over året. I forbindelse med opstart af havens aktiviteter i foråret er der stort behov for frivillige i gartneriet, haven og til klargøring af Det lille Drivhus og Glashaven. I juli/august måned vil der være et stort behov for frivillige til bærpluk – hold øje med vores Facebook-side om tidspunkter for dette. Efter efterårsferien og frem til jul handler det om nedlukning af have til vinter og forberedelse af cafe og julehandel i gartneri og butik.


Tilbuddet er til dig, som...

  • Er besøgende og gerne vil opleve en skøn have, som er mere end bare en have.
  • Gerne vil være frivillig, er glad for frisk luft og at se ting gro og vokse. Du har ikke noget imod at få fingrene i mulden, trække i arbejdstøjet og udvikle grønne fingre 🌱 

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Roskilde Kommune administreres af Frivilligcenter Roskilde

Frivilligcenter Roskilde Roskilde Kommune
Top